iUmor sezonul 9 episodul 7 online 25 Octombrie 2020

【CLICK AICI】pentru a viziona premierea show-lui iUmor sezonul 9 episodul 7 din online 25 Octombrie 2020. Acest show va fi difuzat Duminica de la ora 20:00. Urmatorul episod: 1 Noiembrie 2020

iUmor din 25 Octombrie 2020

Server II

Server III

iUmor sezonul 9 episodul 7 online

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști din toate țările lumii i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate se poate înscrie la castingul pentru ce-l de-al nouălea sezon.

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați la canalul de YouTube care ‘gustă’ din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube ‘iUmor’a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, care a înregistrat peste 14 milioane de vizionări. 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (4) şi Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *