Masked Singer România Episodul 8 online 30 Octombrie 2020

【CLICK AICI】pentru a urmari reality show-ului Masked Singer România Episodul 8 online din 30 Octombrie 2020. Urmatorul episod al reality show-ului Masked Singer România va fi difuzat: Vineri 6 Noiembrie 2020.

Masked Singer România din 30 Octombrie 2020

Server II

Server III

Masked Singer România Episodul 8 online

PRO TV a achiziționat licența de producție a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: The Masked Singer. Astfel că, telespectatori de toate vârstele, copii, părinți și bunici vor încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor

Formatul, care a devenit viral și a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa), ajunge în România.

The Masked Singer este un format TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Cum se desfășoară Masked Singer România

Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția, anunță repezentanții postului. La Masked Singer România, vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *