Naruto – Episodul 1 – Intră în scenă Naruto Uzumaki

Naruto 2002-2007 – Episodul 1 – Intră în scenă Naruto Uzumaki Dublat in Romana – Naruto Uzumaki, un ninja adolescent răutăcios, se luptă în timp ce caută recunoaștere și visează să devină Hokage, liderul satului și cel mai puternic ninja.

Server II

Naruto – Episodul 1 – Intră în scenă Naruto Uzumaki Dublat in Romana

În “Intră în scenă Naruto Uzumaki“, Cu 12 ani în urmă, o bestie îngrozitoare cunoscută ca Vulpea cu Nouă-Cozi, a atacat satul Konoha care este ascuns între frunze. Mulți shinobi au luptat cu fiara, dar i-a învins și i-a ucis pe toți cei care stăteau în calea ei. Din fericire, satul a fost salvat atunci când liderul satului, Al Patrulea Hokage, a sigilat fiara în trupul unui băiețel cu prețul propriei vieți.

În prezent, Naruto Uzumaki este un farsor care cauzează în mod constant probleme în sat, cel mai recent făcând un graffiti pe întregul Monument Hokage. O mare parte a satului îl displace, dar el se bucură de atenție de orice fel, pozitivă și negativă. Deși el pretinde a fi un shinobi talentat care va deveni într-o zi Hokage, Naruto este incapabil să efectueze tehnici de bază, cum ar fi Tehnica Clonelor.

Când acest lucru îl aduce în imposibilitatea de a absolvi Academia, unul dintre instructorii săi, Mizuki, îi spune lui Naruto că, dacă el ar putea fura Pergamentul Sigiliilor și să învețe una dintre tehnicile sale secrete ar putea trece examenul și să își continue drumul spre a deveni un shinobi. După ce a furat cu succes pergamentul, Naruto este prins de un alt instructor, Iruka Umino, care și-a dat seama că Naruto a fost păcălit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *