Poftiți la circ Episodul 21 online 10 Februarie 2021

【CLICK AICI】pentru a viziona premierea Poftiti la circ Episodul 21 online din 10 Februarie 2020. Acest show culinar va fi difuzat de Luni, Marti si Miercuri de la ora 20:30 la Antena 1.

Poftiti la circ din 10 Februarie 2020

Server II

Server III

Poftiti la circ Episodul 21 Online

Antena 1 va difuza Poftiti la circ, nu este o noua emisiune ci un nou sezon al emisiunii Poftiti la Nea Marin care va avea premiera luni, 28 decembrie 2020.

Poftiti la circ va fi sezonul cu numarul 7 al acestei emisiuni si se va desfasura intr-un circ adevarat, avand gazde familia Belucci. Nea Marin le va pune la munca pe cele patru vedete: Margherita de la Clejani, Marian Dragulescu, Jean de la Craiova si Edi Stancu. Andrei Stefanescu si Liviu Varciu vor lucra alaturi de Nea Marin.
Familia Belucci crede in traditie si in valori si este a treia generatie de circari.

Noul sezon numit Poftiti la circ va fi difuzat in zilele de luni, marti si miercuri de la 20:30 pe Antena 1. Din aceasta serie, Nea Marin a fost gazda altor productii precum Poftiti pe la noi, Poftiti la munca, Poftiti in vacanta sau Poftiti de va iubiti.

Acest nou sezon a fost filmat inainte de criza sanitara.
Editiile Poftiti la Nea Marin se pot viziona online pe Antena Play.

Nea Marin, pe numele complet Marin Barbu, a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai buni coregrafi de de dansuri folclorice din Romania alaturi Calusarii din Contesti. Pe langa Antena 1, a colaborat si cu Pro TV in emisiunea Serviti, va rog!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *