Pretul fericirii sezonul 3 episodul 3 online 4 Septembrie 2020

【CLICK AICI】pentru a viziona noul serial turcesc Pretul fericirii sezonul 3 episodul 3 online din 4 Septembrie 2020. Acest serial va fi difuzat de Luni până Vineri, de la ora 20:00 la KanalD.

Pretul fericirii din 4 Septembrie 2020

Server II

Server III

Pretul fericirii sezonul 3 episodul 3 Online

Vești bune pentru fanii serialului „Prețul fericirii”. A doua zi de toamnă îți aduce pe micile ecrane primul episod al sezonului 3 din cel mai așteptat serial. Veți putea urmări serialulu „Prețul fericirii” 5 zile pe săptămână, de luni până vineri, începând cu ora 20:00.

„Prețul fericirii” te va ține cu sufletul la gură

Incitanta poveste de iubire, întâmplările neprevăzute, suspansul și tensiunea, momentele dificile prin care vor trece actorii tăi îndrăgiți nu te vor lăsa să de desprinzi din fața televizorului.

Milioane de telespectatori au fost acaparați de întâmplările prin care au trecut Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam) si Halit (Talat Bulut), in cele doua sezoane difuzate, la Kanal D. În această toamnă, primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului „Prețul fericirii”, Yildiz este mai puternică ca niciodată. Este însărcinată și luptă precum o lupoaică pentru a-și proteja copilul încă nenăscut. Pe de alta parte, Ender intampina probleme grave de sănătate, dar va încerca să facă tot posibilul pentru a-și reveni.

Nu rata premiera celui de-al treilea sezon al serialului „Prețul fericirii”, astăzi, 2 septembrie, la ora 20:00, la Kanal D, o poveste impresionantă despre alegeri dificile, pierderi, dar si emotiile dragostei adevarate. (sursa: stirilekanald.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *