Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 8 online 28 Octombrie 2020

【CLICK AICI】pentru a viziona in premiera serialul Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 8 online din 28 Octombrie 2020. Acest serial va fi difuzat de in fiecare Miercuri, de la ora 22:45 la Antena 1.

Sacrificiul din 28 Octombrie 2020

Server II

Server III

Sacrificiul Sezonul 3 Episodul 8 online

Fanii serialului Sacrificiul vor putea urmări continuarea poveștii începând din această toamnă, la Antena 1. Astfel, telespectatorii se vor reîntâlni cu personajele preferate, care vor fi puse în noi situații, luând parte la tot felul de răsturnări de situație. Noul sezon este anunțat să înceapă săptămâna viitoare.

Când începe noul sezon din serialul Sacrificiul

Telespectatorii Antenei 1 vor putea intra în povestea impresionantă a dramei Sacrificiul în această toamnă. Astfel, noul sezon se anunță plin de răsturnări de situație și momente pline de pasiune. Fanii celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion își vor da întâlnire cu actorii și personajele lor preferate în fiecare săptămână.

“Ce se va întâmpla mai departe cu Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor), cum va evolua relaţia dintre Maria (Mădălina Bellariu) şi Amza (Vlad Gherman), dar şi cum vor decurge lucrurile în cazul trio-ului Diva (Oana Zãvoranu), Irina (Ioana Blaj) şi Bobi (Conrad Mericoffer), toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în fiecare miercuri, după Chefi la cuţite, la Antena 1”, potrivit unui comunicat oficial.

Serialul Sacrificiul revine în grila de programe a Antenei 1 începând cu 9 septembrie, după emisiunea culinară Chefi la Cuțite, de la ora 22:45. (sursa: impact.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *