Visuri la cheie sezonul 7 episodul 6 online 21 Octombrie 2020

【CLICK AICI】pentru a urmari Visuri la cheie sezonul 7 episodul 6 online din 21 Octombrie 2020. Urmatorul episod din Visuri la cheie va putea fi disponibil Miercuri 28 Octombrie 2020.

Visuri la cheie din 21 Octombrie 2020

Server II

Server III

Visuri la cheie sezonul 7 episodul 6 online

În această seară, la ora 20.30, începe al 7-lea sezon din „Visuri la cheie”. Dragoș Bucur a venit miercuri dimineață în platoul Știrilor ProTV și ne-a povestit ce vom vedea în următoarele ediții ale emisiunii.

– Dragoș, spune-ne ce o să vedem?

– Editorul emisiunii spune că este cel mai tare sezon „Visuri la cheie”. A văzut primele patru sau cinci ediții și zice că sunt cele mai tari. În seara asta e o emisiune care mi-e foarte apropiată de suflet, o familie care a trecut printr-o serie de situații destul de complicate, dar vă spun partea bună. E un băiat de 12 ani care face niște torturi extraordinare, o puștoaică de 14 ani care repară motoare de tractoare și o mamă care a trăit în ultimul timp în pădure, fiind soția pădurarului care s-a stins de curând.

– Mi-a șoptit cineva că voi ați fost mai mult decât arhitecți în acest proiect.

– Sunt convins că nu mă iubesc foarte mult colegii mei pentru ce le-am făcut în această emisiune – i-am rugat să aibă grijă de animalele din fermă. Cred că i-am transpus în emisiunea „Ferma”. Au hrănit vaci, oi, capre găini. Cel puțin doi dintre ei sigur îmi poartă pică. (sursa: stirileprotv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *