Visuri la cheie sezonul 7 episodul 8 online 4 Noiembrie 2020

【CLICK AICI】pentru a urmari Visuri la cheie sezonul 7 episodul 8 online din 4 Noiembrie 2020. Urmatorul episod din Visuri la cheie va putea fi disponibil Miercuri 11 Noiembrie 2020.

Visuri la cheie din 4 Noiembrie 2020

Server II

Server III

Visuri la cheie sezonul 7 episodul 8 online

În această seară, la ora 20.30, începe al 7-lea sezon din „Visuri la cheie”. Dragoș Bucur a venit miercuri dimineață în platoul Știrilor ProTV și ne-a povestit ce vom vedea în următoarele ediții ale emisiunii.

– Dragoș, spune-ne ce o să vedem?

– Editorul emisiunii spune că este cel mai tare sezon „Visuri la cheie”. A văzut primele patru sau cinci ediții și zice că sunt cele mai tari. În seara asta e o emisiune care mi-e foarte apropiată de suflet, o familie care a trecut printr-o serie de situații destul de complicate, dar vă spun partea bună. E un băiat de 12 ani care face niște torturi extraordinare, o puștoaică de 14 ani care repară motoare de tractoare și o mamă care a trăit în ultimul timp în pădure, fiind soția pădurarului care s-a stins de curând.

– Mi-a șoptit cineva că voi ați fost mai mult decât arhitecți în acest proiect.

– Sunt convins că nu mă iubesc foarte mult colegii mei pentru ce le-am făcut în această emisiune – i-am rugat să aibă grijă de animalele din fermă. Cred că i-am transpus în emisiunea „Ferma”. Au hrănit vaci, oi, capre găini. Cel puțin doi dintre ei sigur îmi poartă pică. (sursa: stirileprotv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *