X Factor sezonul 9 episodul 13 online 20 Noiembrie 2020

【CLICK AICI】pentru a viziona premierea X Factor sezonul 9 episodul 13 online din 20 Noiembrie 2020. Acest show muzical va fi difuzat de Vineri de la ora 20:30. Urmatorul episod: 26 Noiembrie 2020

X Factor din 20 Noiembrie 2020

Server II

Server III

X Factor sezonul 9 episodul 13 online

După un 2019 fără X Factor, emisiunea de talente revine în grila de programe a postului Antena 1. În 2020, show-ul ajunge la cel de-al nouălea sezon, publicul fiind invitat să se înscrie online pentru preselecții. Concurenții trebuie să aibă cel puțin 14 ani împliniți, minorii urmând a se prezenta la audiții însoțiți de un reprezentant legal.

Potrivit Antena 1, prima selecție va fi realizată de „o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice”. Vor urma apoi audițiile, ce se vor desfășura anul acesta numai la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Decizia de a ține audiții doar în capitală a fost luată, cel mai probabil, pe fondul restricțiilor impuse de pandemie.

În 2019, când X Factor a dispărut din grila de programe de la Antena 1, s-a zvonit că postul nu ar mai fi prelungit licența de difuzare a emisiunii. Această informație a fost dezmințită însă la scurtă vreme de Antena Group, care a asigurat publicul că se va continua producerea acestui show de divertisment”. După un an de pauză, postul confirmă această afirmație, sezonul nouă urmând a fi difuzat în 2020.

Juriul X Factor în 2020

Juriul precedentului sezon X Factor a fost compus din Delia, Ștefan Bănică, Carla’s Dreams și Horia Brenciu. Antena 1 a anunțat componența juriului pentru ediția din 2020 a emisiunii, langa Delia, Ștefan Bănică vor fi aduși Loredana Groza si Florin Ristei.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

În 2018, X Factor România ajungea la cel de-al optulea sezon, finaliștii ediției fiind: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla’s Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, iar câștigătoarea sezonului 8 a fost Bella Santiago.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *